Nu har vi på RÄTT KOMMUNIKATION tagit pulsen på oss själv genom en egen marknadsundersökning. Det tog några år innan det blev av, skomakarens barn om ni hört det uttrycket…

Att få reda på kundernas åsikter och hur dom har upplevt och upplever vårt samarbete har varit enormt berikande och roligt.

Undersökningen har grundat sig på frågor gällande våra tjänster såsom besöksbokning, marknadsundersökning, säljutbildning, rapportering och uppföljning. Nu var vi så vågade att vi även kontaktade tidigare kunder sen några år tillbaka. Man kan verkligen se att vi utvecklas och få nya impulser och tänkesätt. Vi blev mer än nöjda med den feedback och det resultat vi fick av våra kunder.

Sammanställningen visar att vi har förtroende och att vårt koncept håller, men också hur viktigt det är att ta till sig, lyssna och vara öppen för våra kunders åsikter och erfarenheter. En av frågorna löd ”Har mötesbokningen genererat i faktiska affärer?” Hela 69 % av våra bokningar har gett utdelning. Alltid roligt att få höra.

Tillbaka