Om oss

Personligt engagemang, ansvar och arbetsglädje!

Vi på RÄTT KOMMUNIKATION har den teoretiska kunskapen och tusentals telefontimmar i ryggen. Och kanske viktigast av allt; vi älskar vårt jobb.

Vi vet att vi levererar goda resultat till våra kunder och att vi med vår professionalism och entusiasm vårdar och stärker ditt varumärke. Vi sätter oss snabbt och effektivt in i uppdraget och bygger sedan samtalet med dina kunder på respekt och personligt engagemang. Vi jobbar långsiktigt med våra uppdragsgivare och ses ofta som en extern del av kundens verksamhet och organisation.

Företaget ägs och drivs av Marthina Knutsson som har jobbat med kommunikation och kundrelationer sedan 2001. Drivkraft, pålitlighet och målinriktning har kännetecknat Marthinas verksamhet från starten, och är idag en viktig del av företagskulturen.

Kundrelationer är en konst. Låt oss bli en del av din affärsutveckling!

/ Elenor, Maj-Britt, Britt & Peter

Vision

RÄTT KOMMUNIKATION skapas med en äkta och genuin dialog. Därför vill vi gärna se oss som en förlängning av ditt företag och lägger mycket energi på att lära känna verksamheten. Vår vision är ett nära samarbete, där vi tillsammans utvecklar och stärker ditt varumärke hos dina kunder och partners.

Affärsidé

RÄTT KOMMUNIKATION förstärker din befintliga organisation med erfarenhet och kompetens inom direktkommunikation. Vi tillför extra energi när varor och tjänster ska etableras eller vidareutvecklas på marknaden. RÄTT KOMMUNIKATION erbjuder kundvård och uppföljande tjänster som genererar fler och bättre affärer och mervärden i form av stärkta kundrelationer.