Utbildning

Vi föreläser och utbildar inom mötesbokning, kundrelationer, kundvård och telefonkommunikation

Vi tillför energi och motivation åt dina säljare eller din organisation inom dessa viktiga områden. Fler säljare behöver bli vassare i kommunikationen med sina kunder via telefon.

Stärka medarbetarnas självförtroende

Vi stärker dina medarbetares självförtroende i det dagliga arbetet. Områden som vi belyser är bland annat skillnaden mellan kalla och varma samtal, hur man effektivt bokar möten och hur man enkelt kan nå fler beslutsfattare genom bättre planering. Vi inspirerar din säljorganisation att utvecklas mot fler avslut och fler kunderkontakter. Vi arbetar med ett helhetsperspektiv och fokuserar på säljledning, inne- och utesälj.

Utbildningen sker på plats hos er, i säljarens vardag

Inga onödiga bortfall då säljaren är på extern utbildning och extra personal behöver planeras in. Vi är med och coachar på den ordinarie arbetstiden så varken säljaren, kunden, butiken blir lidande. Vi jobbar parallellt med dina medarbetare och tar fram personliga handlingsplaner med strategier, utvecklingsidéer och handfasta tips. Hör av dig så kommer vi gärna ut och berättar mer hur detta upplägg skulle fungera i din verksamhet.

Läs mer om vad våra kunder säger om oss och våra utbildningar!

 

Tillbaka till våra tjänster

Övertygad?

Vi berättar gärna mer via telefon eller e-post!

Kontakta oss