Jul, jul strålande jul

Snart är den här, julen många längtar efter, när man får umgås och ”mysa” med familj och vänner. En härlig tid om du frågar mig…
Men innan vi tar lite ledigt och går hem och varvar ner, hämtar ny energi inför annalkande 2017, ”myser” ner oss med glögg, pepparkakor, julbord, skumtomtar och annat gott och vill vi på RÄTT KOMMUNIKATION bara säga tack.

Tack för ännu ett år, tack för att just vi kanske har fått sköta om din kommunikation ut mot marknaden, tack för att vi kanske har fått genomföra din årliga undersökning, tack för att vi kanske har fått ringa in dina kunder till ditt frukostmöte och tack för att kanske vi har fått äran att boka just dina möten med dina kommande kunder.

Vi vill även tacka leverantörer, samarbetspartners och andra fantastiska människor som vi stött på under året. Vi vill även passa på att önska er alla ett fantastiskt gott nytt år med förhoppning att 2017 kommer blir det bästa året på mycket länge.

Stort tack för ditt förtroende och ha nu en magnifik jul!!

PS. I år skickar vi inga julkort utan skänker istället en slant till behövande familjer i Sverige som inte har råd att köpa julmat eller julklappar till sina barn. Allt detta görs möjligt via Giving People.

Swisha en slant ni också och läs mer här

Vi hoppas att alla barn i Sverige får en magisk jul med både julmat och julklappar.
Alla kan inte göra allt men alla kan göra något!

Nu räknar vi in ett fantastisk 2017!!

Tillbaka